MESAJ IMPORTANT


BUNA ZIUA TUTUROR
Eu sint Mona_usa aici :
www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/4820/prajituri/

Toate retetele ce sint pe blog imi apartin.
Eu sint autoarea acestor retete
care circula pe tot internetul/bloguri.
Daca aveti ceva nelamururi,va rog contactati-ma la :
mona78us@yahoo.com.







Thankyou







duminică, 11 aprilie 2010

PRAJITURA RAFAELLO

Prajitura RAFAELLO
Foi:
Se fac 4 foi din piscot
Se bat albusurile spuma se aduga zaharul, galbenusurile si faina in ploaie. Se coc pe dos la tava. Proportia e 1ou, 1 lingura zahar,1 lingura faina.
Crema 1.
6 galbenusuri se bat spuma pe abur cu 200 gr zahar pina se ingroasa compozitia (cam 10 minute), se da apoi la rece. Dupa racire se amesteca cu 250gr unt nesarat si o vanilie sau 2 (la plic sau esenta de vanilie cam 1 lingurita)
Crema 2.
6 albusuri se bat pe abur cu 12 linguri zahar cam 10 minute. Cind s-a intarit se adauga 100 gr nuca de cocos.

Se monteaza: 1st foaie+1/2 crema alba+2nd foaie+ 2/3 crema galbena+3rd foaie+1/2 creme alba+4th foaie+1/3 crema galbena
Deasupra se rade ciocolata, sau se presara cu nuca de cocos.

Prajitura este EXCELENTA
Succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu